Hoe kunt u de verzekerde limiet berekenen?

Valable pour :
Belgique
Les Pays-Bas
Geldig voor :
België
Nederland
Valid in:
Belgium
The Netherlands

De verzekerde limiet is de waarde van uw fiets en alle vaste accessoires die u aan de fiets toevoegt. Qover-me biedt u € 100 dekking op de originele vaste accessoires (die op de aankoopfactuur van de fiets staan).
Hieronder volgen enkele voorbeelden van de verschillende mogelijke gevallen:

Voorbeeld 1: Ik koop een fiets voor € 1000 en een slot voor € 100 (het slot staat op de factuur van de fiets). Om mijn fiets en het slot te verzekeren, moet ik rekenen op een verzekerde limiet van € 1000. Het slot is inbegrepen in de € 1000 omdat het een "vast" accessoire is dat minder dan € 100 kost en omdat het op de factuur van de fiets staat.

Voorbeeld 2: Ik koop een fiets voor € 1000 en dan op een later moment een slot van € 100. Het slot staat niet op de factuur van de fiets. Om mijn fiets en mijn slot te verzekeren, moet ik rekening houden met een verzekerde limiet van € 1100. Aangezien het slot niet op de factuur van de fiets staat, moet ik het toevoegen aan mijn verzekerde limiet.

Voorbeeld 3: Ik koop een fiets voor € 1000 en verzeker het voor € 1000. Later voeg ik een spatbord van € 50 toe aan mijn verzekerde fiets en ik wil dit accessoire ook graag verzekeren. Ik moet contact opnemen met Qover-me om mijn verzekerde limiet te veranderen in € 1050 en de nieuwe prijs van mijn verzekering te berekenen.

Voorbeeld 4: Ik koop een fiets voor € 1000 en vaste accessoires voor € 250 (alle accessoires staan op de factuur van de fiets). De verzekerde limiet waarmee ik rekening moet houden is € 1150 (€ 1000 + € 250 - € 100) om mijn fiets en de accessoires te verzekeren, want de accessoires staan op de factuur van de fiets, ze zijn aan de fiets bevestigd en € 100 aan accessoires is in de verzekering inbegrepen.

Niet-limitatieve lijst van vaste accessoires die kunnen worden gedekt (enkel indien vast bevestigd aan de fiets):

  • Spatborden
  • Kinderzitje
  • Hangslot
  • Mandje
  • Zadel
  • Bagagedrager
  • Waterfles houder
  • Lichten (vast op de fiets)
  • Bel (vast op de fiets)
  • ...
RetourBackTerug
Obtenez une assurance vélo Qover-me en quelques secondes
Obtenir mon prix
Get Qover-me bike insurance in seconds
Get my quote
Sluit een Qover-me fietsverzekering af in enkele seconden
Bereken mijn premie
Hazte con el seguro de bicicleta de Qover-me en segundos
Obtener mi presupuesto
Faça um seguro Qover-me de bicicleta em poucos segundos
Obter o meu orçamento
Stipula un'assicurazione per biciclette Qover-me in pochi secondi
Calcolare il mio premio
Schließen Sie die Qover-me Fahrradversicherung in Sekundenschnelle ab
Unverbindliches Angebot anfordern