Hoe kunt u de verzekerde limiet berekenen?

Valable pour :
Belgique
Les Pays-Bas
Geldig voor :
België
Nederland
Valid in:
Belgium
The Netherlands

De verzekerde limiet is de waarde van uw fiets en alle vaste accessoires die u aan de fiets toevoegt. Qover-me biedt u € 100 dekking op de originele vaste accessoires (die op de aankoopfactuur van de fiets staan).
Hieronder volgen enkele voorbeelden van de verschillende mogelijke gevallen:

Voorbeeld 1: Ik koop een fiets voor € 1000 en een slot voor € 100 (het slot staat op de factuur van de fiets). Om mijn fiets en het slot te verzekeren, moet ik rekenen op een verzekerde limiet van € 1000. Het slot is inbegrepen in de € 1000 omdat het een "vast" accessoire is dat minder dan € 100 kost en omdat het op de factuur van de fiets staat.

Voorbeeld 2: Ik koop een fiets voor € 1000 en dan op een later moment een slot van € 100. Het slot staat niet op de factuur van de fiets. Om mijn fiets en mijn slot te verzekeren, moet ik rekening houden met een verzekerde limiet van € 1100. Aangezien het slot niet op de factuur van de fiets staat, moet ik het toevoegen aan mijn verzekerde limiet.

Voorbeeld 3: Ik koop een fiets voor € 1000 en verzeker het voor € 1000. Later voeg ik een spatbord van € 50 toe aan mijn verzekerde fiets en ik wil dit accessoire ook graag verzekeren. Ik moet contact opnemen met Qover-me om mijn verzekerde limiet te veranderen in € 1050 en de nieuwe prijs van mijn verzekering te berekenen.

Voorbeeld 4: Ik koop een fiets voor € 1000 en vaste accessoires voor € 250 (alle accessoires staan op de factuur van de fiets). De verzekerde limiet waarmee ik rekening moet houden is € 1150 (€ 1000 + € 250 - € 100) om mijn fiets en de accessoires te verzekeren, want de accessoires staan op de factuur van de fiets, ze zijn aan de fiets bevestigd en € 100 aan accessoires is in de verzekering inbegrepen.

Niet-limitatieve lijst van vaste accessoires die kunnen worden gedekt (enkel indien vast bevestigd aan de fiets):

  • Spatborden
  • Kinderzitje
  • Hangslot
  • Mandje
  • Zadel
  • Bagagedrager
  • Waterfles houder
  • Lichten (vast op de fiets)
  • Bel (vast op de fiets)
  • ...
RetourBackTerug
Obtenez une assurance vélo Qover en quelques secondes
Obtenir mon prix
Get Qover bike insurance in seconds
Get my quote
Sluit een Qover fietsverzekering af in enkele seconden
Bereken mijn premie
Hazte con el seguro de bicicleta de Qover-me en segundos
Obtener mi presupuesto
Faça um seguro Qover-me de bicicleta em poucos segundos
Obter o meu orçamento
Stipula un'assicurazione per biciclette Qover in pochi secondi
Calcolare il mio premio
Schließen Sie die Qover-me Fahrradversicherung in Sekundenschnelle ab
Versicherung berechnen