Verhoog uw inkomen met onze fietsverzekering

Ontdek hoe

Ze spreken over ons

De verschillende mogelijke samenwerkingen

U verkoopt fietsen in een winkel

Zakelijke partner
Verspreid gewoon onze brochures aan uw klanten, naast het bieden van een complete en geruststellende oplossing, zal u betaald worden voor elke verzekering die uw klanten kopen.
Bereken uw inkomenNeem contact op met joséphine
  • Voor fietsenwinkels
  • Dan hoeft u niets meer te doen

U verkoopt fietsen online

Bijkomende partner
Integreer gemakkelijk onze API in uw website en verhoog uw inkomsten in minder dan een maand.
Bereken uw inkomenNeem contact op met joséphine
  • Voor online fietsenwinkels
  • het krachtigste
Betaalde samenwerking
Maak uw klanten blij: maak het hen gemakkelijk om hun nieuwe fiets online te verzekeren door tegelijkertijd ook zelf geld te verdienen.

Laten we het samen bespreken

Joséphine Misson

Global Business Development
Als u onze fietsverzekeringsoplossing wilt integreren in uw kassasysteem op uw website, of als u een white label-link wilt opzetten, neem dan contact op met Joséphine voor meer informatie!
email: sales@qover.com

Onze partners kunnen u meer vertellen

Tanguy Goretti

Founder
-
Cowboy
Ancillary partner
«Het was een genoegen om met Qover samen te werken. We houden van techniek en fietsen, maar we hebben geen ervaring met verzekeringen. Het is een complex vraagstuk, zeker als u het product in verschillende landen wil ontwikkelen. Qover heeft ons geholpen om het beste product voor onze klanten te definiëren en naar hen toe te brengen. »

Antoine du Teilleul

Co-founder
-
BeeToGreen
Business Introducer
«Snelle integratie op onze site en zeer concurrerende tarieven voor onze klanten, we zijn verheugd om samen te werken met Qover»

Antoine Fruchard

Broker
«Sinds onze samenwerking met Qover is het thema wielrennen nog nooit zo populair geweest! Dit is bemoedigend voor onze teams. De aanbiedingen van Qover zijn aantrekkelijk, vooral omdat dit terug te zien is in onze verkoopresultaten. »

Robert Palmer

Rédacteur du site abicyclette.com
Réseau affilié
« Merveilleuse petite quote expliquant en quoi installer nos banners est super facile et en plus permet de gagner un peu d’argent grâce aux ventes de ses utilisateurs. »

Marcel Bidule

Responsable d’un magasin Barracuda
Introducteur commercial
« Merveilleuse petite quote expliquant qu’ils distribuent des flyers à tous leurs clients qui sont très contents et qu’en plus, ils touchent une commission sur chaque vente. »

Jean-Jacques Truc

CEO de Cowboy
Partenaire vente auxiliaire
« Merveilleuse petite quote expliquant qu’ils vendent à la pelle des assurance en l’intégrant directement à leur flow et que ça représente quand même 5% de leur chiffre d’affaire, sans rien faire. »

Heeft u nog vragen? Wij zijn er om u te helpen.

Welke soorten fietsen vallen onder de dekking?

We dekken alle soorten twee- en driewielige fietsen die alleen kunnen worden gestart en aangedreven door menselijke kracht, en waarvan de ondersteuningssnelheid, indien van toepassing, niet hoger mag zijn dan 25 km/u.

We dekken ook tweedehands fietsen op voorwaarde dat ze op het moment van aankoop niet ouder zijn dan 12 maanden. In het geval van tweedehands fietsen en fietsen ouder dan 30 dagen, vragen wij u bij het afsluiten van de polis om recente foto's van uw fiets mee te sturen.

Wat is een diefstalverzekering?

Wij verzekeren fietsen tegen diefstal en schade veroorzaakt door diefstal in geval van diefstal of poging tot diefstal, evenals diefstal of poging tot diefstal na bedreiging.

Wat is een materiële schadeverzekering?

Wij vergoeden materiële schade aan de verzekerde fiets:

  • onopzettelijke schade veroorzaakt door externe krachten of door uzelf;
  • schade veroorzaakt door vandalisme;
  • schade veroorzaakt door contact met dieren of door natuurverschijnselen zoals brand of overstroming.