Waarom zou ik een Invoxia GPS tracker toevoegen aan mijn fietsverzekeringsplan?

Toen Pierre thuiskwam, maakte hij zijn fiets zoals gewoonlijk vast aan een paal met een ART2-gecertificeerd slot. De volgende dag werd hij wakker met een melding op zijn iPhone dat zijn fiets was verplaatst.

Hij wist dat hij gedekt was door Qover in geval van diefstal, en dat zijn fiets was uitgerust met een Invoxia tracker, dus hij maakte zich niet al te veel zorgen. Hij wist ook dat als zijn fiets gestolen was, zijn verzekeraar hem de kosten van een nieuwe fiets zou vergoeden, omdat hij zijn fiets goed op slot had gezet.

Daarom verliet hij na het ontbijt het huis op zoek naar zijn fiets en ging naar de laatste locatie die was aangegeven door de tracker op zijn smartphone, die hem naar de juiste locatie leidde. Hij keek rond maar kon zijn fiets niet zien, dus gebruikte hij de Bluetooth-naderingsradar om de garagedeur te vinden waarachter zijn fiets was verstopt.

Hij belde meteen de politie. Die opende de garagedeur en in minder dan 6 uur had hij zijn fiets teruggevonden. Hij gaf de politieagenten de GPS-geschiedenis van de tracker, die hen zou helpen de dief te identificeren dankzij de bewakingscamera's van de stad.

Dit is het verhaal van een klant die ervoor koos om een Invoxia GPS tracker toe te voegen aan zijn Qover verzekering.

Als u zich afvraagt waarom u een Invoxia GPS tracker zou moeten toevoegen aan uw Qover verzekering, lees dan verder...

Invoxia App

Wat zijn de voordelen van een Invoxia tracker?

De Bike Tracker wordt geleverd met 3 jaar gratis abonnement en heeft een batterijlevensduur van maximaal 3 maanden, dus u kunt gerust zijn tot de volgende keer dat u hem oplaadt. Daarna kost uw abonnement u slechts €9,99/jaar.

De Invoxia Bike Tracker is waterdicht en heeft geen bereiklimiet, zodat u uw fiets overal kunt lokaliseren. De Bike Tracker stuurt zijn locatie elke 5 tot 10 minuten door als hij in beweging is, afhankelijk van je instellingen en de beschikbare service in het gebied. Als uw fiets op verdachte wijze wordt verplaatst, stuurt een antidiefstalalarm u een waarschuwingsbericht en kunt u de tracker lokaliseren dankzij de GPS-functie op uw smartphone. 

Bovendien kunt u geografische gebieden definiëren, zoals "school", "werk", "supermarkt", enz. U wordt gewaarschuwd wanneer de tracker deze gebieden binnengaat of verlaat. 

Bovendien is de Invoxia Bike Tracker geschikt voor alle soorten fietsen. U kunt hem eenvoudig op uw fiets bevestigen door hem in de lichtreflecterende hoes te schuiven en beide aan uw zadelpen te bevestigen.

Tot slot kan de tracker niet gemakkelijk worden verwijderd dankzij de unieke sleutel waarmee hij kan worden geopend. Veiligheid gegarandeerd. 

Invoxia Bike Tracker

Waarom moet ik mijn fiets eigenlijk beschermen?

Fietsdiefstal is de laatste jaren in opmars. In België en Nederland worden samen naar schatting 500.000 fietsen per jaar gestolen. 

Helaas worden slechts weinig van de gestolen fietsen teruggevonden omdat ze niet voorzien zijn van een beveiligingssysteem (fietsslot, alarm...) of een GPS-tracker die de dieven afschrikt of waarmee de fiets in geval van diefstal kan worden getraceerd. 

Met een Invoxia GPS tracker beschermt u uw fiets. De GPS tracker volgt alle bewegingen van uw fiets en u wordt verwittigd in geval van verdachte bewegingen. 

Welke fietsverzekeringplan moet ik kiezen?

Qover biedt 2 verzekeringen - standaard en omnium - die werken voor elk type fiets.

Het standaardplan biedt 24/7 bescherming tegen diefstal. Het omniumplan biedt dezelfde dekking, plus een materiële schadeverzekering. De Qover verzekering is snel, transparant en 100% digitaal. 

De Qover verzekering is beschikbaar in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en werkt samen met meer dan 70 fietsenwinkels. 

Bovendien kun je Qover dekking voor fietsen van merken als Angell, Cowboy, BeeToGreen, Venilu, etc, direct op hun website kopen.

Wat houdt 24/7 Qover assistentie in?

Met de Qover dekking krijg je hulp als je onderweg in de problemen komt: ongeval, batterijpech, diefstal, lekke band...

Als bijvoorbeeld de batterij van je fiets sneller leeg is dan verwacht of als je onderweg een lekke band krijgt, sturen we een sleepwagen om jou en je fiets op te halen en je naar huis of naar een hersteller te brengen. 

Wat biedt Qover diefstalbescherming? 

Als je fiets wordt gestolen, terwijl je hem op slot hebt gezet en alle voorzorgsmaatregelen hebt getroffen, vergoedt Qover de volledige kosten van je fiets, minus het eigen risico.

Bovendien krijg je de rit naar huis terugbetaald (tot 500 euro). 

Wat biedt Qover materiële schadebescherming?

Als je fiets beschadigd is door een ongeval, vandalisme, overstroming of andere externe factoren, vergoedt Qover je de huur van een vervangende fiets, tot €15/dag (inclusief belastingen) voor 3 dagen achter elkaar. 

Kortom, de Invoxia tracker is een aanvulling op uw Qover verzekering. Het GPS-systeem van de tracker voorkomt niet alleen verdachte verplaatsingen van uw fiets, maar stelt u ook in staat om hem te lokaliseren als hij toch verplaatst wordt. Als een dief de tracker vernielt, dan treedt de diefstalgarantie van Qover in werking en krijgt u uw fiets volledig vergoed. 

Wanneer u een GPS tracker combineert met een Qover verzekering, krijgt u bovendien een korting op de verzekeringsprijs !

Insure your bike nowVersichern Sie Ihr Fahrrad jetztAssurer mon véloVerzeker mijn fietsObtener mi presupuesto

Articles liés

Gerelateerde artikelen